«Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα» Νίκος Καζαντζάκης.

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Εθνκές Ετικέτες Ποιότητας


Το σχολείο μας βραβεύτηκε για τα περσινά πρoγράμματα etwinning

το "World Children's Council",  και 

το "Let's play every day" 

που πραγματοποιήσαμε, σε συνεργασία και επικοινωνία με  σχολεία,  ανά την Ελλάδα  και από άλλες χώρες  με την εθνική ετικέτα ποιότητας!










Το Νηπιαγωγείο μας συμμετείχε για δεύτερη χρονιά  σε πρόγραμμα Etwinning
Μέσα από το World Children's Council προσπαθήσαμε να ενεργοποιήσουμε τους μικρούς μας μαθητές, σε θέματα που άπτονται τα δικαιώματα τους, όπως κατοικία, νερό, φαγητό, παιχνίδια με απώτερο σκοπό να μάθουν να τα διεκδικούν Με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και τις συνεργατικές δράσεις, που αναπτύξαμε με τα συμμετέχοντα σχολεία, την ενεργή εμπλοκή των μαθητών σε όλη τη διαδικασία, την επικοινωνία και συνεργασία όλων των εκπαιδευτικών που συμμετείχαμε, την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια των γονέων, και παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω covid-19, πετύχαμε αυτή τη σπουδαία βράβευση.

Μπορείτε να πατήσετε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλες τις δράσεις μας για το έργο αυτό.

Μέσα από το "Let's play every day" προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τα παιδιά να συνειδητοποιήσουν την αξία και διαχρονικότητα του παιχνιδιού καθώς και τη σημασία του για την σωματική και ψυχική τους υγεία, αλλά και την μοναδική αξία του παιχνιδιού  στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Μπορείτε να πατήσετε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλες τις δράσεις μας και για το έργο αυτό.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συνεργάτες -  εκπαιδευτικούς για την άψογη συνεργασία μας,  μα περισσότερο ευχαριστούμε όλους τους μαθητές μας,  που συμμετείχαν στα προγράμματα  αυτά.  Τα βραβείο τους ανήκουν!
 




Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε όμως  και 
στην αμέριστη συμπαράσταση, συνεργασία και βοήθεια των γονέων,
 διότι τα έργα αυτά  μέσα από την τηλεκπαίδευση, χωρίς  εκείνους   δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν  σε όλα τους  τα στάδια.

  Αγαπημένοι μας γονείς σας ευχαριστούμε πολύ!